Μήνυμα του Fulford προς ανθρωπότητα και ΝΤΠ.

Posted: Απρίλιος 9, 2011 in ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΣΧΟΛΙΟ: Ο Fulford είναι ο δημοσιοφράφος που είδατε πρόσφατα να παίρνει συνέντευξη από τον παραιτηθέντα Υπουργό Οικονομικών της Ιαπωνίας και να κοινοποιεί τις αμερικανικές απειλές για σεισμό.
Δεν ξέρω αν τα όσα λέει περί «αντίπαλου δέους» της ΝΤΠ έχουν βάση, αλλά τα λεγόμενα περί του τεχνητού σεισμού και τσουνάμι (από το 02:48), καθώς και σαμποτάζ σε πυρηνικές εγκαταστάσεις στην Ιαπωνία, φοβάμαι ότι είναι απολύτως σωστά.    (Ι.Π)

Υ.Γ Επ΄ευκαιρία, μιά που αναφερόμαστε και πάλι στην Ιαπωνία, είναι καλό να σας αναφέρω μία συνένετυξη που προβλήθηκε από κάποιο κανάλι (ούτε θυμάμαι ποιό) εκείνες τις τραγικές ημέρες και την οποία έδωσε ένας Έλληνας που βρισκόταν σε πλοίο στην περιοχή.
Ο άνθρωπος λοιπόν που ασχολείτο με τροφοδοσίες πλοίων, είπε ότι είχε ανέβει σε εμπορικό που βρισκόταν κάπου στα ανοιχτά, για να κανονίσει κάποια δουλειά. Συγκεκριμένα είπε: «Σε κάποια στιγμή νιώσαμε ένα δυνατό τράνταγμα και έσβησαν οι μηχανές του πλοίου. Επιπλέον εντύπωση δε έκανε, ότι οι γεννήτριες (που εκκινούν αυτόματα) δεν λειτούργησαν, με αποτέλεσμα να βυθιστεί το πλοί στο σκοτάδι, μέχρι που ο κυβερνήτης έδωσε εντολές και το πλήρωμα επανεκκίνησε τις μηχανές. Αργότερα μάθαμε ότι έγινε σεισμός στην χώρα». Νομίζω ότι αυτή και μόνο η μαρτυρία παραπέμπει όσους δεν επιμένουν να κοιμούνται, ότι επρόκειτο για κάτι τελείως διαφορετικό από ένα φυσικό φαινόμενο

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s