ΟΜΙΛΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΠΑΝΟΥ ΚΑΜΜΕΝΟΥ

Posted: Δεκέμβριος 18, 2011 in ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΟΜΙΛΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΠΑΝΟΥ ΚΑΜΜΕΝΟΥ
ΟΛΟΜΕΛΕΙΑ ΒΟΥΛΗΣ 19/10/2011
 
Συζήτηση επί της αρχής του σχεδίου νόμου του Υπουργείου Οικονομικών: «Συνταξιοδοτικές ρυθμίσεις, ενιαίο μισθολόγιο-βαθμολόγιο, εργασιακή εφεδρεία και άλλες διατάξεις εφαρμογής του μεσοπρόθεσμου πλαισίου δημοσιονομικής στρατηγικής 2012-2015»,
 
ΠΡΟΕΔΡΕΥΟΥΣΑ (Ροδούλα Ζήση): ……..Καλείται να λάβει το λόγο ο Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας κ. Παναγιώτης Καμμένος.
 
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ: Ευχαριστώ κυρία Πρόεδρε.
 
Κυρίες και κύριοι συνάδελφοι, στο βιβλίο του Κίνμαν «Ο τελευταίος μεγάλος δικτάτορας» αναφέρεται η ρήση του Δαβίδ Ροκφέλερ του πρώην Προέδρου της Κεντρικής Τράπεζας των ΗΠΑ, μεγάλου στελέχους της Λέσχης Μπίλντενμπεργκ, στην οποία ανήκει και ο Πρωθυπουργός μας, όπου το 1985 έκανε την εξής δήλωση. «Είμαστε στο κατώφλι μια μεγάλης μεταμορφώσεως του παγκόσμιου συστήματος. Το μόνο που χρειαζόμαστε είναι η κατάλληλη κρίση, η μεγάλη κρίση που θα αναγκάσει τα έθνη να αποδεχθούν τη νέα τάξη πραγμάτων». Αυτή η δήλωση ποτέ δεν αμφισβητήθηκε.
 
Θα προχωρήσω διαβάζοντας ένα σημείωμα ενός παλιού μας συναδέλφου, ο οποίος έφυγε από τη ζωή πριν από λίγες μέρες, του Γεώργιου Αλέξανδρου Μαγκάκη, αφήνοντας επικήδειο σημείωμα, το τελευταίο σημείωμα που ο ίδιος έγραψε, αυτός ο αγωνιστής της Δημοκρατίας, πολιτικός μας αντίπαλος στις ιδέες, που όμως κανείς δεν μπορεί να αρνηθεί ότι ήταν ένας αγωνιστής για την πατρίδα. Έγραψε προς όλους εμάς: «Σαλπάρω ήρεμος για τον άλλο κόσμο. Αυτό που αφήνω πίσω μου σίγουρα δεν είναι πια η Ελλάδα μου. Αυτός είναι άλλος τόπος με ανθρώπους άλλης φυλής. Δεν με αφορούν. Τι θέλω εγώ ανάμεσά τους;».
 
Ο Γεώργιος Αλέξανδρος Μαγκάκης, λοιπόν, επιβεβαιώνει ουσιαστικά αυτό που ο Ροκφέλερ προέβλεψε, ότι αλλάζουν τα πάντα. Και η ευθύνη, κυρίες και κύριοι συνάδελφοι, έτυχε στην Ελλάδα, στην Ελλάδα που αποτελεί τον πυροκροτητή για τη δημιουργία της τεράστιας αυτής παγκόσμιας κρίσης που θα οδηγήσει όπως βλέπουμε στη νέα τάξη πραγμάτων, τον πυροκροτητή που μέσω των ασφαλίστρων που δίνουν τα ελληνικά CDS θα χτυπήσουν την Γαλλία, θα οδηγήσουν στην υποβάθμιση της Ισπανίας, της Πορτογαλίας, της Γερμανίας αύριο, της Αμερικής, του συνόλου του κόσμου για να δημιουργηθεί το νέο νόμισμα, η νέα τάξη πραγμάτων και να εξαφανιστούν τα δικαιώματα των εργαζομένων.
 
Εδώ, στη χώρα της δημοκρατίας, στο ναό της δημοκρατίας πρέπει όλοι να αναλογιστούμε τις ευθύνες μας. Απευθύνομαι σε σας, συνάδελφοι του ΠΑΣΟΚ, θεωρώντας ότι δεν έχετε καμμία σχέση με τον Πρωθυπουργό που σήμερα εκτελεί αυτό το σχέδιο. Έχετε, όμως, ευθύνη να αντιδράσετε, να αντιδράσετε σήμερα και να σκεφτείτε ότι σε αυτά τα έδρανα κάθισε κάποτε η Μελίνα Μερκούρη. Τι θα έλεγε η Μελίνα Μερκούρη σήμερα όταν θα έβλεπε τον Αντικαγκελάριο να περιφέρεται ως διοικητής της χώρας μας, κάνοντας υποδείξεις για μειώσεις εθνικής κυριαρχίας, όταν θα έβλεπε μέσα στα Υπουργεία να κάνουν κουμάντο οι εγκάθετοι της νέας τάξης πραγμάτων της κ. Μέρκελ; 
 
Τι θα έλεγε ο Βαγγέλης Γιαννόπουλος, όταν θα έβλεπε να λαμβάνει εντολή η Βουλή των Ελλήνων και η ελληνική Κυβέρνηση από εκείνους οι οποίοι προστάζουν καταργώντας την εθνική και λαϊκή κυριαρχία; Θα έλεγε «όχι». Και όπως απευθύνομε σε σας, απευθύνομαι και σε κάποιες εφεδρείες που βρίσκονται από άλλες πλευρές, οι οποίοι γλυκοκοίταζαν το μνημόνιο στην αρχή κάνοντας υψηλή κριτική. Εκείνοι που απαιτούν να διαγράφονται οι συνδικαλιστές που παλεύουν για τα δικαιώματά τους αφήνοντας τους δημάρχους να εκτελούν τους σχεδιασμούς όπως το Δήμαρχο Αλεξανδρούπολης που μίλησε -χωρίς να διαγραφεί εκείνος βέβαια- για την αυτονόμηση της Θράκης, σχέδιο που το έφερε…
 
ΙΩΑΝΝΗΣ ΑΜΟΙΡΙΔΗΣ: Δικός σας ήταν.
 
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ: Ναι, κύριε συνάδελφε, δικός μας ήταν. Πρέπει να διαγραφεί, αυτό λέω. Δεν έχει σχέση αν είναι δικός μας ή δικός σας. Αυτό δεν καταλαβαίνετε. Και αυτό που δεν καταλαβαίνετε και δεν καταλαβαίνω, αλλά πρέπει να καταλάβουμε, είναι ότι πρέπει να ενωθούμε όλοι όχι για να παραδώσουμε τη χώρα, αλλά για να αντισταθούμε στην παράδοση της χώρας.
 
(Χειροκροτήματα από την πτέρυγα της Νέας Δημοκρατίας)
 
Αυτό πρέπει να είναι το σύνθημα, να ενωθούμε όχι για να υποκύψουμε στους νέους κατακτητές, όχι για να ακούσουμε τους δοσίλογους, αλλά για να πούμε το «όχι», το «όχι» το οποίο πρέπει να οδηγήσει, πράγματι, σε ένα εθνικό μέτωπο αντίστασης. Κυρίες και κύριοι συνάδελφοι, το Σύνταγμα της Ελλάδας είναι σαφές. Το άρθρο 120 του Συντάγματος λέει ότι ο σφετερισμός με οποιοδήποτε τρόπο της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών, που απορρέουν από αυτή, διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία οπότε και αρχίζει η παραγραφή του εγκλήματος. 
 
Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταργήσει με τη βία. Και με τη βία καταλύεται το Σύνταγμα όταν ψηφίζονται αντισυνταγματικές διατάξεις, όταν το μνημόνιο περνάει με εκατόν εβδομήντα δυο Βουλευτές, παραχωρώντας εθνική κυριαρχία, ενώ προβλέπεται ο αριθμός των εκατόν ογδόντα Βουλευτών. Το ίδιο έγινε με το μεσοπρόθεσμο. Το ίδιο γίνεται με τις αντισυνταγματικές διατάξεις που περνούν με αυτό το σημερινό νομοσχέδιο που επικυρώνει την παράδοση της χώρας. 

Κυρίες και κύριοι συνάδελφοι, δυστυχώς έχει καταργηθεί και το Κοινοβούλιο. Θα σας πω μόνο ένα απλό θέμα: Στις 26 Μαΐου 2011 καταθέτω ερώτηση με αίτηση καταθέσεως εγγράφων για να μας πουν το ποιος αγόρασε το ασφάλιστρο κινδύνου, το CDS από το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο το οποίο επωλήθη το Νοέμβριο και το Δεκέμβριο του 2009 με ευθύνη του τότε Υπουργού των Οικονομικών του κ. Παπακωνσταντίνου και του κυρίου Πρωθυπουργού και σήμερα αξίζει 26 δισεκατομμύρια ευρώ, όσα δηλαδή σήμερα νομοθετούμε επί πέντε. Δεν απαντά στην ερώτηση. 

Τη μετατρέπω σε επερώτηση βάσει του άρθρου 134 παράγραφος 2. Με πρωτοβουλία του Προέδρου της Βουλής ποτέ δεν μπαίνει στον πίνακα. Το ξανακαταθέτω πάλι με τον Γιάννη Δημαρά και με τον Κυριάκο Βελόπουλο ως διακομματική επερώτηση. Δεν προσδιορίζεται. Γιατί; Γιατί κάποιοι ενεργούν προκειμένου να παραδοθεί αυτή η χώρα. Γιατί κάποιοι συνάδελφοι αυτό που θέλουν δεν είναι να γλιτώσουν τα ογδόντα εκατομμύρια της εφεδρείας. Ογδόντα εκατομμύρια νομοθετούμε για την εφεδρεία και ψηφίσαμε να πάρει το Μέγαρο Μουσικής εκατό εκατομμύρια. Από όλο το νομοσχέδιο θα γλιτώσουμε πέντε δισεκατομμύρια και είκοσι έξι δισεκατομμύρια είναι αυτά που δώσαμε με ένα μόνο ασφάλιστρο κινδύνου για το οποίο δεν μας ενημερώνουν. 

Κυρίες και κύριοι συνάδελφοι, την ίδια στιγμή που λέμε στον ελληνικό λαό, στο συνταξιούχο και στον εργαζόμενο, να ματώσει, την ίδια στιγμή ο Πρόεδρος της Βουλής φτιάχνει βίλες στο Γράμμο. Αν είναι ποτέ δυνατόν! Την ίδια στιγμή που λέμε στο μικρό επαγγελματία να κλείσει, την ίδια στιγμή στο Λαυρεντιάδη χαρίζουμε 1,1 δισεκατομμύρια. Και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της τράπεζας που αγοράζει η «PROTON», η «OMEGA» είναι ο αδελφός του Πρωθυπουργού. Αντί να κυνηγάμε να βρούμε αυτούς οι οποίοι κλέβουν στην Ελβετία, αντί να τους φορολογήσουμε με 50%, όσο πληρώνουν και οι Έλληνες φορολογούμενοι, τους βάζουμε φόρο 10%. 

Και την ίδια στιγμή ο αδερφός του Πρωθυπουργού έχει εταιρεία στην Ελβετία. Σας το καταγγέλλει ο Νικολόπουλος στη Βουλή και ουδείς απαντά. Το καταθέτω στη Βουλή. Την ίδια στιγμή εργάζεται παρανόμως σε εταιρεία που παίζει CDS, που ποντάρει στην κατάρρευση της χώρας, στη «UNIGESTION» και βγάζει και τη φωτογραφία του μπροστά, ουδείς ενδιαφέρεται. Αλλά ξέρετε τι γίνεται; Βάζουν αυτούς τους τύπους να κάνουν αγωγή στο Βουλευτή καταργώντας το άρθρο 62 του Συντάγματος, για να με απειλήσουν με 15.000.000 ευρώ. Ο κ. Μάρκελλος που έκανε το καλαμπόκι, ο ιδιοκτήτης της «AJ», θέλει 10.000.000 ευρώ. Η κ. Ξαφά την οποία είχε ο κ. Μητσοτάκης, βέβαια, στην κυβέρνηση… 

ΠΡΟΕΔΡΕΥΟΥΣΑ (Ροδούλα Ζήση): Ολοκληρώστε, κύριε Καμμένε.

 

 
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ: Στο Διεθνές Νομισματικό Ταμείο ένα εκατομμύριο ευρώ. Ένα εκατομμύριο ο Αντρίκος, ένα εκατομμύριο ο μάγκας ο σύμβουλος του κ. Δούκα. Κύριοι συνάδελφοι, εάν δεν κάνουμε μέτωπο απέναντι στην παράδοση της χώρας, θα είμαστε υπεύθυνοι και του Γουδή δεν θα μας χωράει όλους. Τώρα πρέπει να πούμε «όχι». Σας καλώ όλους σε μια συστράτευση για να προστατεύσουμε την πατρίδα μας και να προστατεύσουμε τη δημοκρατία. Ευχαριστώ πολύ. 

(Στο σημείο αυτό ο Βουλευτής κ. Πάνος Καμμένος καταθέτει για τα Πρακτικά τα προαναφερθέντα έγγραφα, τα οποία βρίσκονται στο αρχείο του Τμήματος Γραμματείας της Διεύθυνσης Στενογραφίας και Πρακτικών της Βουλής).(Χειροκροτήματα από την πτέρυγα της Νέας Δημοκρατίας) 

ΠΡΟΕΔΡΕΥΟΥΣΑ (Ροδούλα Ζήση): Ευχαριστούμε τον κ. Καμμένο. Πρέπει να πω, σε ό,τι αφορά την επερώτηση που καταθέσατε, κύριε Βουλευτά, ότι η επερώτηση αυτή με τον κ. Δημαρά και τον κ. Βελόπουλο κατατέθηκε πριν λίγες μέρες και έχει πάρει τη σειρά της. Προηγούνται ερωτήσεις κομμάτων και επερωτήσεις κομμάτων και Αρχηγών. Έχουν μπει στη σειρά τους κανονικά.
 
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ: Είναι από τις 26 Ιουλίου, κυρία Πρόεδρε.
 
 
 
Advertisements
Σχόλια
 1. Ο/Η ΕΠΙΦΑΝΙΔΗΣ ΜΙΧΑΗΛ λέει:

  ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΜΙΑ ΜΑΖΙΚΗ ΕΝΟΠΟΙΗΣΗ, ΤΩΝ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΤΗΣ ΓΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΟΜΟΓΕΝΩΝ, ΠΟΥ ΔΙΑΒΙΟΥΝ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔAΣ ΜΑΣ, ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ ΜΙΑ ΙΣΧΥΡΗ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΤΡΕΨΟΥΝ ΚΑΘΕ ΤΙ , ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ, ΠΟΥ ΠΡΟΚΥΠΤΕΙ ΑΠΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥΣ ΚΙΝΔΥΝΟΥΣ , ΣΧΕΤΙΚΟΥΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΒΟΥΛΗ ΕΧΘΡΙΚΩΝ ΕΝΕΡΓΕΙΩΝ ΚΑΙ ΕΠΕΜΒΑΣΕΩΝ ΑΛΛΩΝ ΧΩΡΩΝ ΚΑΙ ΞΕΝΩΝ ΚΕΝΤΡΩΝ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ, ΠΟΥ ΣΚΟΠΟ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΑΦΑΝΙΣΟΥΝ ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΕΠΙ ΤΗΣ ΓΗΣ, ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΧΡΗΜΑΤΟΠΙΣΤΩΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΩΝ ΤΡΑΠΕΖΙΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΔΡΑΣΕΩΝ, ΜΕ ΑΠΩΤΕΡΟ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΜΑΣ ΧΡΕΩΚΟΠΗΣΟΥΝ, ΚΑΙ ΝΑ ΧΑΘΟΥΝ ΕΘΝΙΚΑ ΚΑΙ ΚΥΡΙΑΡΧΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΦΤΩΧΥΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΦΑΝΙΣΟΥΝ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ.
  ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΜΕ ΕΝΑ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΚΑΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ , ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΜΟΓΕΝΕΙΣ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΤΗΣ ΓΗΣ, ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΥ ΔΙΑΒΙΟΥΝ ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ, ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΕΙ ΩΣ ΑΠΩΤΕΡΟ ΣΚΟΠΟ, ΝΑ ΑΠΟΤΡΕΨΕΙ ΚΑΘΕ ΕΧΘΡΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ, ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ, ΜΕ ΜΑΖΙΚΗ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ, ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΠΟΥ ΔΙΑΒΙΟΥΝ ΕΝΤOΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ. ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ , ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙΝΟΙ ΠΟΥ ΔΙΑΠΡΕΠΟΥΝ, ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΑΛΛΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ, ΑΛΛΩΝ ΚΡΑΤΩΝ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΚΑΘΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΚΡΙΣΗΣ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΩΣ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΟΥΝ, ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΑΦΑΝΙΣΟΥΝ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ, ΠΟΥ ΔΙΑΒΙΟΥΝ ΕΝΤΟΣ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟΙ ΕΧΘΡΟΙ , ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ, ΕΝΤΟΣ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ.
  ΚΑΘΕ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΠΡΟΣ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ , ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΗ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΩΘΗΘΕΙ , ΕΦΟΣΟΝ ΤΟ ΘΕΛΕΙΣΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΣΧΗΜΑΤΙΣΟΥΝ ΕΝΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΜΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΟΥΣ ΣΚΟΠΟΥΣ , ΠΟΥ ΘΑ ΛΑΒΟΥΝ ΧΩΡΑ ΕΝΤΟΣ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ. ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΑΣ, ΣΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΟΛΥ ΚΡΙΣΙΜΑ ΘΕΜΑΤΑ , ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΦΟΡΟΥΝ ΟΛΟΥΣ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ.
  REQUIRED A MASS UNIFICATION TO THE EARTH Worldwide of Greeks abroad, living ABROAD OF OUR homeland , GREECE, to create a powerful force, and to prevent anything, anti-Greek ACTION, ARISING FROM EXTERNAL LIABILITIES, IN CONNECTION WITH THE Threats hostile action SURGERY AND OTHER COUNTRIES AND FOREIGN decision centers, designed to annihilate ALL GREEK TO POINT OF LAND, AND THROUGH FINANCIAL AND INTERNATIONAL BANKING SYSTEMS AND OPERATIONS WITH OUR ultimate aim bankrupt, AND LOST AND NATIONAL SOVEREIGNTY AND RIGHTS TO impoverished THE GREEKS TO THE CITIZENS AND FOR ALL destroy.
  NEED TO CREATE A NATIONAL AND INTERNATIONAL GREEK MOVEMENT AND THE GREEKS Expatriate Worldwide OF THE EARTH, AND COOPERATION WITH THE SIMULTANEOUS all Greeks living WITHIN THE GREEK STATE, TO HAVE AS ultimate goal, to prevent any hostile action, WHO WILL BE MADE IN WEIGHT OF OUR homeland ΤΗΕ GREECE WITH MASS MOBILIZATION WITH ALL THE GREEKS ABROAD AND WITH GREEK, living ΙΝΤΟ THE GREEK STATE. THE MORE THE GREEKS ABROAD, are those who excel, MORE THAN OTHER CITIZENS, AND OTHER STATES HAVE THE BEST ECONOMIC POWER FOR BETTER TREATMENT EVERY ECONOMIC CRISIS, WHICH IS, IF destroy, THE GREEK ECONOMY AND destroy ALL CITIZENS STORIES , living INSIDE AND OUTSIDE OF GREECE ALL ENEMIES anti-Greek, LOCATED WITHIN AND OUTSIDE THE GREEK STATE.
  EVERY INITIATIVE TO THIS DIRECTION WILL BE POSSIBLE to go forward, IF THEΥ WAND ALL GREEKS AND form a global organization with FINANCIAL AND INVESTMENT PURPOSES, WHICH WILL TAKE COUNTRY INSIDE AND OUTSIDE OF GREECE. WAIT FOR YOUR VIEWS AND SUGGESTIONS YOU IN THESE VERY CRITICAL ISSUES, RELATING TO OUR ALL, THE GREEKS AND WORLDWIDE.

  ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΜΕ ΑΜΕΣΑ ΤΗΝ ΠΑΝΣΤΡΑΤΙΑ ΤΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ, ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΞΕΝΩΝ ΚΑΤΑΚΤΗΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΞΕΝΩΝ ΚΕΝΤΡΩΝ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ, ΠΟΥ ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΝ, ΤΗΝ ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΕΠΑΝΕΛΛΗΝΙΣΗ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ.
  We need to create DIRECTLY TO THE RESISTANCE PANSTRATIA, against foreign invaders and foreign decision-makers, acting, bankruptcy AND THE DESTRUCTION OF OUR COUNTRY TO GREECE. EPANELLINISI HERE AND NOW FROM ALL THE STORIES OF FOREIGN AND DOMESTIC.
  PREPEI NA DI̱MIOURGI̱SOUME AMESA TI̱N PANSTRATIA TI̱S ANTISTASI̱S, KATA TO̱N XENO̱N KATAKTI̱TO̱N KAI TO̱N XENO̱N KENTRO̱N APOFASEO̱N, POU APOFASIZOUN, TI̱N CHREOKOPIA KAI TI̱N KATASTROFI̱ TI̱S CHO̱RAS MAS TI̱N ELLADA. EPANELLI̱NISI̱ EDO̱ KAI TO̱RA APO OLOUS TOUS ELLI̱NES TOU EXO̱TERIKOU KAI TOU ESO̱TERIKOU

 2. Ο/Η Λούζη μαργαρίτα λέει:

  Σας καταθέτω τα βαθιά μου μπράβο. Ναι, συμφωνώ ότι αυτή η κίνηση είναι απραίτητο να διαμορφωθεί. Κατοικώ »εντός των τειχών» και απο την πλευρά μου κάνω ό,τι μπορώ στο εσωτερικό. Διέμεινα στην Αγγλία για 4,5 έτη και θα αποστείλω την πρότασή σας σε όποιο σύλλογο μπορέσω να βρώ εκεί.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s